Werkwijze

Samenwerken

Een samenwerking zien wij als een uitgebreid en resultaatgericht proces. Alles vertrekt vanuit uw wensen. U kan rekenen op professioneel advies en ondersteuning vanaf de start van het project, tot de oplevering ervan.

Luisteren

Wij willen dat uw project ook echt op uw maat wordt uitgevoerd. Daarom luisteren wij graag naar uw wensen en houden hiermee rekening binnen het voorgestelde schema. We bespreken samen de planning van het project en zorgen ervoor dat alle partijen zich hierin kunnen vinden.

Meedenken

Heeft u vragen omtrent kleurkeuzes, inrichting, materialen, …? Wij denken graag met u mee om tot het perfecte eindresultaat te komen. Uw wensen vertalen we naar concrete oplossingen die binnen uw budget en planning passen.

Coördinatie

We stellen een ervaren projectleider aan die alle werkzaamheden in goede banen leidt en zorgt dat de vooropgestelde timing gerespecteerd wordt. U kan steeds bij hem of haar terecht met al uw vragen. Transparante communicatie vinden we erg belangrijk. Onze projectleider houdt u daarom steeds proactief op de hoogte van de status van uw project.

Uitvoering

Wij willen dat de volledige uitvoering naar wens verloopt. Daarom houden wij graag nauw contact om snel bij te sturen waar nodig. Het project wordt pas opgeleverd wanneer alles puntjes op de i zijn gezet.

Neem contact op en vraag uw gratis offerte.