Binnenschilderwerken

Professionele schilder- en decoratiewerken voor bedrijven

Uw kantoor of horecazaak een gloednieuwe look geven? Studio Gauthier voert al uw schilder- en decoratiewerken vlot en vakkundig uit, tegen correcte prijzen en binnen de afgesproken termijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons oog voor detail garanderen we een eindresultaat waarvan u en uw medewerkers jarenlang de vruchten plukken.

VESPCO iswm ART NIVO - fotografie Valerie Clarysse - 14

Binnenschilderwerk van de bovenste plank

Kleuren hebben een krachtige invloed. Ze brengen ruimtes tot leven, werken in op onze stemming en kunnen zelfs onze concentratie of inspiratie verhogen. Wanneer u uw bedrijfs-, handels- of industriële pand (her)inricht of renoveert, is het dus van groot belang om ook de nodige aandacht te schenken aan schilder- en decoratiewerken.

Wilt u graag de muren, ramen, binnendeuren, trappen of het plafond laten schilderen in uw kantoor, bedrijfspand, winkelruimte, hotel of restaurant? De experten van ons schildersbedrijf voeren overal in Vlaanderen uiteenlopende professionele schilderwerken uit, van Knokke en Brugge naar Gent en Kortrijk tot Antwerpen en Mechelen. En dat zowel voor professionelen als voor particulieren.

Waarom samenwerken met Studio Gauthier?

Passie, professionaliteit en perfectionisme zijn de waarden die ons schildersbedrijf kleuren. Bij alle schilder- en decoratiewerken kunt u rekenen op:

  • een vaste equipe van multi-inzetbare, geschoolde schilders
  • ontvangst van offerte binnen de 10 dagen
  • interieuroplossingen op maat van uw wensen
  • minutieuze afwerking met hoogwaardige materialen
  • bijzonder snelle uitvoering binnen de vastgelegde termijn
  • projectcoördinatie en opvolging door ervaren projectleider
StudioGauthier_Maserati_30_low
1D518695-AF63-4E0E-97C1-13C497E1B850@home

Specialist in decoratieve verftechnieken

Het interieur van uw professionele pand éxtra cachet geven? Onze binnenschilders toveren met decoratieve verftechnieken en bezorgen uw werkruimtes een karaktervolle en unieke toets. Ze laten bijvoorbeeld een accentmuur tot leven komen met structuurverf, krijtverf en kalkverf of ze luisteren uw muren op met een metaal-, hout- of ombre-effect.

Gratis kleuradvies op maat

Gaat u voor een stijlvolle, strakke, klassieke of speelse look? Kiest u voor motiverende of eerder rustgevende kleuren? Onze kleurenconsulenten en interieuradviseurs weten het antwoord op al uw vragen en komen ter plaatse voor gratis kleuradvies bij de aanvang van de binnenschilderwerken. Zo weet u welke schakeringen perfect matchen met uw pand en met de professionele doelen die u voor ogen heeft.

decoratief-advies---kleur-kiezen

Betrouwbare allround service van A tot Z

Graag uw hotel, restaurant, kantoor, vergaderzaal, bureau, winkel of etalage inrichten tot in de kleinste puntjes? Studio Gauthier is gespecialiseerd in schilder- en decoratiewerken in de breedste zin van het woord. Van binnenschilderwerken en buitenschilderwerken naar vloerbekleding tot gyprocwerken en pleisterwerken.

Op zoek naar een partner voor uw schilder- en decoratiewerken?

We bespreken graag samen uw plannen en bezorgen u zo snel mogelijk een voorstel op maat.