Buitenschilderwerken

Studio Gauthier, uw partner voor schilderwerken in Gent en ver daarbuiten

Graag de buitengevel van uw professionele pand laten opknappen en restylen? De vakkundige schilders van Studio Gauthier verzorgen alle schilderwerken in Vlaanderen, van Knokke naar Gent tot Mechelen. We garanderen steeds een bijzonder snelle uitvoering, nauwgezette projectopvolging en torenhoge afwerkingsgraad.

Attachment-1

Buitenschilderwerk op maat van uw wensen

Het exterieur van uw bedrijfs-, handels- of industriële pand is hét visitekaartje van uw onderneming. Laat daarom geregeld buitenschilderwerk uitvoeren, zodat de buitenkant van uw gebouw altijd blijft stralen en nooit zijn glans verliest. Is het bijvoorbeeld tijd om uw gevel te renoveren, te reinigen of te verven? Wilt u graag uw ramen of buitenmuren schilderen en laten opleven?

Studio Gauthier werkt met een betrouwbare equipe van multi-inzetbare, geschoolde schilders die heel Vlaanderen doorkruisen om uw schilderwerken aan te pakken, o.a. in Gent, Knokke, Brugge, Kortrijk, Mechelen, Antwerpen en Lier.

Het juiste schildersbedrijf voor uw schilderklus

Bij al onze schilderwerken in Gent of daarbuiten streven we naar ultieme perfectie. Tot het állerlaatste likje verf. Samenwerken met Studio Gauthier betekent dat u steeds kunt vertrouwen op:

 • ontvangst van uw offerte binnen de 10 dagen
 • een vlotte uitvoering binnen de afgesproken termijn
 • correcte en eerlijke prijzen binnen uw budget
 • een maatwerkoplossing aangepast aan uw eisen en doelen
 • projectcoördinatie van A tot Z door een ervaren projectleider
 • transparante communicatie en duidelijke afspraken
 • gratis kleuradvies door een deskundige kleurenconsulent
 • een vlekkeloze, hoogwaardige afwerking van het buitenschilderwerk
Attachment-1

Ons stappenplan voor een feilloos resultaat

Bij de uitvoering van uw buitenschilderwerk doorlopen we steeds verschillende stappen om de vooropgestelde nauwkeurige afwerking en hoge kwaliteit te garanderen:

 • Ons gespecialiseerde team komt bij u ter plaatse langs om uw plannen te concretiseren en om professioneel advies op maat te verlenen.
 • We verwijderen oude verflagen en schuren en reinigen de nodige oppervlaktes van uw buitengevel.
 • Onze buitenschilders brengen (indien nodig) drie verflagen aan: een grondlaag of primer voor optimale hechting en vochtbestendigheid, een tussenlaag en een dekkende eindlaag.

 

Staan er nog andere interieurwerken op uw planning?

Geen zorgen. Ons getalenteerde team gaat aan de slag met de meest uiteenlopende decoratie- en schilderwerken in professionele panden te Gent, Mechelen, Antwerpen, Knokke, Kortrijk, Brugge en alles daartussen. Binnenschilderwerken, vloerbekleding, gyprocwerken of pleisterwerken? Wij staan voor u klaar.

Buitenschilderwerk laten uitvoeren door een professional?

Schakel schildersbedrijf Studio Gauthier in voor alle schilder- en decoratiewerken in uw professionele pand.