Pleisterwerken

Piekfijn uitgevoerde pleisterwerken, van Knokke naar Gent tot Antwerpen

Uw muren of plafond glad, egaal en schilderklaar maken? Schakel Studio Gauthiers gespecialiseerde stukadoors in voor al uw plakwerken en pleisterwerken in de ruime regio rond Gent, Knokke, Brugge, Antwerpen, en Brussel. Al jarenlang staan we garant voor een snelle en professionele uitvoering, onberispelijke kwaliteit en betrouwbare service.

Laat uw (gyproc) muur of plafond nauwkeurig plamuren en bepleisteren

Plakwerken of pleisterwerken vormen een belangrijke schakel in de binnenafwerking van uw professionele gebouw. Door uw (gyproc) muur of plafond vakkundig te laten plamuren en bepleisteren, werkt u alle oneffenheden netjes weg en legt u de basis voor een verzorgd en stijlvol interieur van uw kantoor, bureau, winkel of horecazaak. Daarnaast is het perfect mogelijk om vochtwerende binnenbepleistering of binnenbepleistering met isolatie te laten voorzien.

Op zoek naar een ervaren stukadoor om uw plakwerken en pleisterwerken uit te voeren in Gent, Oudenaarde, Knokke, Brugge of Mechelen? Geen probleem, ons team komt ter plaatse voor pleisterwerken in zowel Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen als Brussel. Onze stukadoors werken uw binnenmuren en plafonds niet alleen af met de juiste materialen en de nieuwste technieken, maar ook met de hoogste precisie en het fijnste vakmanschap.

Muren verven of vloer leggen als finishing touch?

Bij Studio Gauthier is het ons ultieme doel om uw pand volledig op te knappen en te laten stralen. Dankzij onze pleisterwerken in Gent en daarbuiten, oogt uw professionele (werk)ruimte alvast smaakvol en elegant. Maar ook met onze deskundige binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, gyprocwerken en vloerbekleding weten we uw pand een straffe make-over te geven. Onze kleurenconsulenten geven u graag advies over alle mogelijkheden.

Pleisterwerken laten uitvoeren in Gent of een andere regio?

Geef ons gerust een seintje en vertel ons meer over uw nieuwbouw- of renovatieproject. Dan gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag!