Vloerbekleding

Laat een hoogwaardige vloer leggen in uw professionele pand

Uw kantoor, hotel, restaurant of winkelruimte smaakvol afwerken met een parketvloer, laminaat vloer, linoleum vloer of vinyl vloer? De experten van Studio Gauthier komen overal in Vlaanderen vloeren op maat leggen. Een snelle uitvoering, hoogwaardige afwerking en onberispelijke kwaliteit zijn hierbij niet zomaar beloftes, maar absolute garanties.

Duurzame, kleur- en slijtvaste vloerbedekking op maat

Naast interieurdecoratie en binnenschilderwerk is uw vloer een van de meest cruciale sfeermakers in uw pand. Elke vloerbedekking zorgt voor een uniek en karaktervol resultaat, of u nu kiest voor een laminaat vloer, parketvloer, vinyl vloer, linoleum vloer of gietvloer. Gaat u binnenkort uw kantoor, vergaderzaal, bureau of winkel (opnieuw) inrichten en wilt u uw vloer piekfijn laten leggen, tot in de állerkleinste hoekjes?

Reken op het volledige team van Studio Gauthier voor een succesvol resultaat:

  • Vooraleer onze vakmannen een vloer leggen, komen onze interieuradviseurs ter plaatse om u te adviseren over alle mogelijkheden.
  • Onze vloerders hebben alle technieken onder de knie en alle materialen bij de hand om een vloer te leggen die er jarenlang mooi blijft uitzien.
  • Onze projectleider volgt alle werken nauwgezet op en fungeert als uw aanspreekpunt.

Soorten vloerbekleding waaruit u kunt kiezen

Vloerbedekking bestaat in alle soorten, kleuren en formaten en elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Afhankelijk van uw budget, beschikbare ruimte en doelen zijn er verschillende opties die u kunt overwegen.

Vast tapijt en tapijttegels

Vast tapijt en tapijttegels creëren een uiterst huiselijke sfeer in uw hotel, restaurant, kantoor, vergader- of winkelruimte. Deze vloerbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen, weefpatronen en dessins.

Linoleum

Linoleum is immens duurzaam, sterk, onderhoudsvriendelijk en geeft bacteriën nauwelijks een kans om er zich te ontwikkelen. Daarom is een linoleum vloer laten leggen de perfecte keuze in ziekenhuizen of restaurants, waar hygiëne een topprioriteit is.

Parket

Een parketvloer of houten vloer heeft een hele warme, authentieke en stijlvolle uitstraling. Parket kent uitstekende isolerende eigenschappen, is bijzonder duurzaam en bestaat in diverse houtsoorten en oppervlakteafwerkingen.

Laminaat

Een laminaat vloer heeft de look van een karaktervolle houten vloer en is beschikbaar in ontelbaar veel patronen en tinten. Bovendien is laminaat enorm onderhoudsvriendelijk en perfect opgewassen tegen krassen, vlekken en slijtage.

Vinyl of pvc

Een vinyl vloer of pvc vloer vermomt zich moeiteloos als houten vloer, marmeren vloer of gietvloer. Deze veelzijdige vloer werkt geluiddempend en is makkelijk te reinigen. Dankzij zijn water-, kras- en vlekkenbestendige eigenschappen blijft hij er steeds gloednieuw uitzien.

Gietvloeren

Gietvloeren geven een strakke, moderne en klassevolle toets aan uw professionele (werk)ruimte. De vloerbedekking is onderhoudsvriendelijk en u kunt er alle kanten mee op qua kleur, structuur en afwerking.

Studio Gauthier, één vaste partner voor uw interieur restyling

Liever andere werken laten uitvoeren in uw bedrijfs-, handels- of industriële pand? Geen zorgen. Onze specialisten komen niet enkel uw vloer leggen, maar verzorgen ook al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, gyprocwerken en pleisterwerken.

Stijlvolle, nieuwe vloer laten leggen?

Studio Gauthier plaatst uw parketvloer, laminaat vloer, linoleum vloer, vinylvloer of gietvloer snel en vakkundig.