Gyproc- en pleisterwerken

Gyproc- en pleisterwerken met een hoge afwerkingsgraad

Gyproc wand of plafond plaatsen en deze vervolgens volledig egaal en schilderklaar maken? Laat uw gyproc- en pleisterwerken gerust over aan Studio Gauthier. Onze kleurenconsulenten, gyproc plaatsers, stukadoors, schilders en behangers maken van uw interieur een échte parel.

Attachment-1

Geef uw woning een frisse opknapbeurt

Gyproc- en pleisterwerken zijn ideaal om uw interieur nieuw leven in te blazen of zelfs volledig te transformeren. Zo kunt u uw zolderruimte helemaal omtoveren tot slaapkamer met slechts enkele gyproc platen of uw muren vlekkeloos egaliseren met binnenbepleistering.

Wat uw plannen ook zijn, bij Studio Gauthier kunnen we inspelen op élke vraag. Onze interieuradviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en vertellen u vóór de start van de werken hoe u de allermooiste resultaten bekomt. Vervolgens kunt u rekenen op onze vaste equipe van gedreven gyproc plaatsers en stukadoors die aan de slag gaan met uw gyproc- en pleisterwerken in Gent, Brugge, Knokke, Antwerpen, Brussel en ver daarbuiten. Dit doen ze steeds met een uitzonderlijk oog voor detail en een scherpe neus voor esthetiek.

2016-08-16-drywall-instalacoes-finalidades-e-reparos-800x418

Gyprocwerken voor een verrassende interieur make-over

Uw plafond verlagen, slaapkamer opsplitsen in twee delen of een oude muur verstevigen en verfraaien? Met gyproc platen of gipsplaten is alles mogelijk. Gyproc is bijzonder veelzijdig en kan perfect ingeschakeld worden voor de installatie van een vals plafond, scheidingswand of voorzetwand. Daarnaast is een gyproc plafond, wand of muur licht, brandveilig, duurzaam en eenvoudig af te werken met o.a. verlichting, ventilatie, isolatie, deuren en ramen.

Pleisterwerken voor een wondermooie binnenafwerking

Uw muren of plafond volledig behang- en schilderklaar maken? Plakwerken en pleisterwerken vormen de basis van een naadloos afgewerkt interieur. Door uw (gyproc) muur of plafond te laten bepleisteren of plamuren, kunt u uw muren mooi glad maken en alle oneffenheden camoufleren. Voor extra wooncomfort kunt u kiezen voor vochtwerende binnenbepleistering of binnenbepleistering met isolatie.

Untitled design (1)

Uw volledige interieurinrichting onder handen nemen?

Bij Studio Gauthier kunt u niet alleen terecht voor gyproc- en pleisterwerken, maar ook voor een smaakvol staaltje binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en behangwerk. Daarnaast laten we uw woning graag pronken met hoogkwalitatieve vloerbekleding en raamdecoratie. Alle schilder- en decoratiewerken voeren we uit met de grootste zorg en finesse, zodat u met volle teugen geniet van uw home sweet home

Op zoek naar een ervaren partner voor uw gyproc- en pleisterwerken?

Samen met u realiseert Studio Gauthier uw droominterieur, volledig binnen uw verwachtingen en budget.