Buitenschilderwerken

Buitenmuren, ramen, tuinhuis of gevel deskundig laten verven?

Wilt u graag het exterieur van uw woning een flinke opknapbeurt geven? De schilders van Studio Gauthier leveren keer op keer een knap staaltje buitenschilderwerk af. Met passie, oog voor detail en hoogwaardige verfmaterialen nemen ze élke schilderklus onder handen in Vlaanderen. Of u nu uw garagepoort, muren, deuren, ramen, terras of gevel wilt laten verven.

Tover uw woning om tot een sublieme eyecatcher

Uw buitengevel te allen tijde prachtig laten ogen? Dan is het van groot belang om af en toe opnieuw uw huis te schilderen aan de buitenkant. Regelmatig buitenschilderwerk laten uitvoeren, geeft uw woning namelijk een verzorgde look én beschermt haar tegelijkertijd optimaal tegen weersomstandigheden, uv-straling en vocht. 

Wilt u graag uw volledige gevel laten reinigen, verven of kaleien in het kader van een gevelrenovatie? Of liever uw dakgoot, buitenmuren, deuren, ramen en luiken laten schilderen? Lijkt het u leuk om uw terras, garagepoort of tuinhuis te schilderen in een fris kleurtje? Laat alle buitenschilderwerken over aan onze gepassioneerde en geschoolde buitenschilders. Zo bent u zeker van een vlekkeloos eindresultaat met een hoge afwerkingsgraad.

Hoe gaat ons schilderteam te werk?

Buitenschilderwerk piekfijn uitvoeren vraagt heel wat precisie en kennis. Onze schilders beheersen alle verftechnieken om uw huis meesterlijk te schilderen aan de buitenkant en ze spenderen de nodige aandacht aan élk likje verf dat ze aanbrengen. Onze projectleider leidt uw project steeds in goede banen doorheen alle fases, van ontwerp tot eindafwerking:

  1. Ons gespecialiseerde team komt bij u thuis langs om uw plannen te bespreken en geeft gratis kleuradvies op maat.
  2. Vooraleer onze schilders beginnen met de buitenschilderwerken, verwijderen ze oude verflagen, schuren en reinigen ze uw gevel, deuren, muren of andere oppervlaktes.
  3. Onze buitenschilders brengen eerst een grondlaag/primer aan voor een optimale hechting en vochtbestendigheid. Nadien brengen ze een tussenlaag en een dekkende eindlaag verf aan.

Ook decoratie- of binnenschilderwerk laten uitvoeren?

U kunt onze schilders lang niet alleen inschakelen om uw buitenschrijnwerk te schilderen of om uw gevel te verven. We zijn ook graag creatief met binnenschilderwerken, behangwerken, vloerbekleding en raamdecoratie en gyproc- en pleisterwerken. Zo geven we uw woning steeds de wondermooie touch die ze verdient.

Uw muren, buitenschrijnwerk of gevel laten verven?

We are ready for you! Samen zoeken we een kwalitatieve oplossing op maat zodat u jarenlang plezier heeft van uw buitenschilderwerk.