Interieur & decoratie

Gratis kleuradvies

Door de juiste kleuren te kiezen zorgt u voor harmonie in uw woning. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om kleuren goed met elkaar te combineren.

Onze adviseurs helpen u graag de beste sfeer te creëren in uw woning. Indien u ons uw schilderwerken toevertrouwd, dan bieden wij u bovendien geheel vrijblijvend én gratis kleuradvies voor uw interieur aan.

Behangwerken & wanddecoratie

U wenst een leuke blikvanger in uw woning? Met behang creëert u moeiteloos leuke accentmuren : van eenvoudig tot exclusief, sober tot extravagant, de waaier aan mogelijkheden is quasi onbeperkt! Wij loodsen u door de talrijke exclusieve collecties en geven u graag advies hierin. Een eigen foto op muurgrootte? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Wenst u meer informatie of een gratis offerte? Neem vandaag nog contact op.

Vloerbekleding & raamdecoratie

U kan bij ons terecht voor vast tapijt, tapijten op maat, laminaat of parket, en gietvloer.
Wij werken samen met gespecialiseerde partners die stuk voor stuk tot de top behoren in hun vakgebied. Samen met ons staan zij u met raad en daad bij.
Gepaste raamdecoratie is vaak de kers op de taart in een interieur. Elke ruimte biedt talloze mogelijkheden voor gordijnen, rolgordijnen, shutters, stores, lamellen,… Wij komen, samen met onze interieuradviseur, graag bij u langs voor een ontwerp op maat.

Vraag nu uw gratis offerte.